De samenwerking die bij jouw bedrijf past

Bij BedrijfsartsPlus werken we nadrukkelijk samen. Als bedrijfsarts-collega’s onderling, met jou als werkgever, met jouw werknemers en eventuele behandelaars. Alleen samen komen we tot een passend advies en een snelle hervatting en inzetbaarheid van arbeidsongeschikte werknemers. We stellen ons graag flexibel op, daarom bieden we meerdere vormen aan om onze medisch specialisten in te zetten.

Inkoop van consulten bedrijfsartsen landelijk

Wij zijn interessant voor je als je werknemers door het hele land wonen en werken. In een samenwerking met BedrijfsartsPlus krijg je de beschikking over onze 24/7 bereikbare BedrijfsartsPlusAgenda. Daarmee plan je consulten in bij de arts en de plek van je keuze. Binnen 48 uur na het consult kunnen jij en de werknemer het advies downloaden. We bieden een vaste accountarts en een vaste accountmanager die goed bereikbaar zijn om je vragen te beantwoorden.
Voordeel: snel een arts beschikbaar op locaties in de buurt van de woonplaats van je werknemers.

Arts dagdeel op locatie

Het is ook mogelijk dat een arts een dagdeel intern aanwezig is bij jou in het bedrijf. Consulten worden   bijvoorbeeld op het hoofkantoor afgenomen. De kracht van deze vorm van dienstverlening is het directe contact tussen  jou en de bedrijfsarts. Voorafgaand aan  de spreekuren kun je de cases met de arts doornemen en achteraf de gegeven adviezen bespreken. De arts die bij jou op locatie de spreekuren afneemt, is tegelijkertijd de accountarts. Ook bij deze vorm van dienstverlening heb je een vaste accountmanager die makkelijk bereikbaar is om alle  vragen te beantwoorden.
Voordeel: korte lijnen, direct contact en een gewogen advies.

Combinatie landelijk inkopen consulten en arts voor een dagdeel

Natuurlijk is  ook  landelijk inkopen van consulten in combinatie met een arts voor een dagdeel op locatie mogelijk. In dit geval is de arts die op  locatie consulten afneemt ook de accountarts. Als het nodig is, stemt hij te geven adviezen af met collega’s in het land  en voorziet hen van kennis over  jouw onderneming.
Voordeel: veel flexibiliteit en snel een passend verzuimadvies.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Bel 085-8773170

keyboard_arrow_up
× Chat via WhatsApp