Maak kennis met BedrijfsartsPlus

BedrijfsartsPlus is een onafhankelijk medisch adviesbureau van bedrijfsartsen, bedrijfsartsen in opleiding en arboartsen. Stuk voor stuk medisch specialisten in werk, gezondheid en leefstijl Zij adviseren werkgever en werknemer over een snelle re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers.

Gecertificeerde bedrijfsartsen en arboartsen

Het team van BIG-geregistreerde artsen geeft deskundige werkhervattingsadviezen bij verzuim. Je krijgt altijd een antwoord op je vraag. BedrijfsartsPlus werkt samen met kleine en grote ondernemers, arbodiensten en casemanagementbureaus. Wij zijn er voor werkgever én werknemer. En, met een landelijk netwerk is een spreekuur in de buurt zo gevonden.

Gericht op wat medewerkers wél kunnen

Werken aan duurzame inzetbaarheid van werknemers vinden wij belangrijk. Werken is gezond, is onze inzet. Daarbij kijken en denken onze artsen in termen van inzetbaarheid en mogelijkheden. De focus ligt op wat je werknemers wél kunnen. Een tijdelijke aanpassing van de functie van een verzuimende werknemer zal in het algemeen langdurig verzuim voorkomen.

Verzuimpreventie

Onze artsen worden ingeschakeld bij arbeidsongeschiktheid en verzuim van medewerkers. We denken graag met  mee om onnodig verzuim van je werknemers te voorkomen. En komen met oplossingen over  in-, door- en uitstroom van werknemers.

Wet- en regelgeving ziekte en verzuim

In ons dagelijkse werk geven we invulling aan de rol van de bedrijfsarts zoals benoemd in de Wet verbetering Poortwachter. Onze artsen geven en onderbouwen hun adviezen aan de hand van onder meer  de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde. (NVAB).

De plussen van BedrijfsartsPlus

  • Optimale bereikbaarheid
  • Altijd en antwoord op je vraag
  • Gedemedicaliseerde aanpak
  • Op hervatting gericht advies
  • Flexibel door landelijk netwerk met  ruim 30 locaties
  • Spreekuur in de buurt en altijd bereikbaar
  • 24/7 online consulten inplannen

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel 085-8773170

keyboard_arrow_up
× Chat via WhatsApp