BedrijfsartsPlus locatie

Arnhem

Verhoogde Inzetbaarheid, Verbeterde Werkplekken

Bij onze bedrijfsartsenpraktijk in het hart van Arnhem begrijpen we hoe cruciaal gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn voor het succes van uw bedrijf. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzuimbegeleiding, re-integratie, en preventieve diensten om de gezondheid en productiviteit van uw team te optimaliseren. Met een focus op het beoordelen van arbeidsongeschiktheid, zetten wij ons in voor het creëren van een werkomgeving waar medewerkers gedijen.

Onze Diensten

1. Verzuimbegeleiding op Maat

Onze ervaren bedrijfsartsen staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het effectief beheren van verzuim. Wij bieden persoonlijke begeleiding om snel en doeltreffend te reageren op ziekteverzuim, met als doel uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Meer weten ? Lees meer over verzuimbegeleiding bij BedrijfsartsPlus.

2. Re-integratie van Medewerkers

Als het gaat om re-integratie, begrijpen wij dat elk individu unieke behoeften heeft. Onze specialisten werken nauw samen met zowel werkgevers als werknemers om aangepaste re-integratieplannen te ontwikkelen die gericht zijn op een soepele terugkeer naar de werkvloer.

3. Preventieve Diensten

Voorkomen is beter dan genezen. Onze bedrijfsartsen bieden proactieve gezondheidsdiensten om ziekteverzuim te minimaliseren. Van gezondheidsscreenings tot advies over ergonomie op de werkplek, wij helpen u bij het creëren van een gezonde werkomgeving.

4. Arbeidsongeschiktheid Beoordelen

Wij zijn gespecialiseerd in het objectief beoordelen van arbeidsongeschiktheid. Onze grondige evaluaties helpen werkgevers om weloverwogen beslissingen te nemen en ondersteunen werknemers bij het begrijpen van hun mogelijkheden en beperkingen.

Waarom Kiezen voor BedrijfsartsPlus?

Bij onze bedrijfsartsenpraktijk in Arnhem geloven we in een persoonlijke benadering. Onze deskundige bedrijfsartsen zijn niet alleen zeer bekwaam in hun vakgebied, maar ook empathisch en betrokken bij het welzijn van uw medewerkers. Wij streven naar langdurige relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen en resultaten.

BedrijfsartsPlus locatie

Arnhem

Spinozalaan 234
3365 GH Arnhem
T: 0341-2556784

Neem Vandaag Nog Contact Op

Investeer in de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers met de professionele diensten van onze bedrijfsartsenpraktijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we werken aan een gezonde, gelukkige en productieve werkplek.

BedrijfsartsPlus locaties

keyboard_arrow_up
× Chat via WhatsApp